Wu Mei Cosmetology

Een andere kijk op huidverbetering!

East meets West, huidverbeteringsproducten met een combinatie van high level oosterse en westerse ingrediënten gebaseerd op bewezen TCM mechanismen inzake huidverbetering en anti-aging.

Na jarenlange kennis in huidproblemen, anti-aging en huidverbetering is het trio Sampermans Marco, Ottenhof Marit, Stevens Mireille een nieuwe weg ingeslagen.

De grootste reden hiervan is het inzicht dat we een huid de beste ingrediënten kunnen geven, echter zien we dat deze niet altijd op de plaats van bestemming aankomen.

Vergelijk dit met een plant die de beste voeding krijgt, maar in verkeerde bodem staat…….deze voeding zal de plant niet redden.

Onze huid is dagelijks onderhevig aan zowel interne als externe stress. Het nadelig effect hiervan op de microcirculatie zorgt ervoor dat in onze huid niet alles kan getransporteerd worden naar de plaats van bestemming.

Draai dit gegeven om en Wu Mei Cosmetology is geboren.

Tijdens de luxe behandeling wordt er gewerkt met guasha, cupping, jade roller en meerdere maskers

De huid wordt anders “gelezen”, zo werkt Wu Mei niet symptoom bestrijdend, maar probleem oplossend.

Met andere woorden, we zetten de plant eerst in goede bodem en geven dan de juiste voeding die hij nodig heeft om te kunnen bloeien.

Kunt u nog niet in de salon komen en heeft u toch interesse in de producten? Ik kan ook de huidanalyse op afstand doen. Telefonisch of via whats app of FaceTime. Er is overal een oplossing voor. Neem contact op!

YIN CLEANSER

De Yin cleanser, gebaseerd op de actieve ingrediënten van de Water lijn, is de ideale milde reiniging voor de gevoelige, vochtarme en rijpere huid. Ze bevat naast Sheabutter, Soja olie en Soja isoflavonen, tevens extracten van Ginseng, Centella, Asiactica, Schisandra en Japans bloedgras.

Vandaar het belang de cleanser 2 tot 3 min. de tijd te geven om in te werken alvorens deze met lauw warm water af te wassen, en verder de huid zuiver te maken met een make-up pad.


YANG CLEANSER

De Yang cleanser, gebaseerd op de actieve ingrediënten van de Earth lijn, is de intensieve, doch milde reiniging. Deze kan dus toegepast worden voor de blinkende, talgrijke of acné gevoelige huid.

Ze bevat naast de actieve ingrediënten van het Talc mineraal, de Chinese Engelwortel en de zwarte Atractylodes wortel, de essentiële oliën van citroen en eucalyptus.

Vandaar het belang de cleanser 2 tot 3 min. de tijd te geven om in te werken alvorens deze met lauw warm water af te wassen, en verder de huid zuiver te maken met een make-up pad.


WATER LIJN

De producten van de Water lijn, specifiek ontwikkeld met als belangrijkste functies het stimuleren in de huid van de capillaire microcirculatie, de cellulaire activiteit en de huidcel regeneratie.

Dit met één doel: huidverjonging en het tegengaan van cellulaire veroudering.

Hiervoor zijn behalve de specifieke actieve ingrediënten van de ‘keizerlijke’ kruiden voor anti-aging uit de Chinese farmacopee tevens natuurlijke isoflavonen, verkregen uit soja, toegevoegd vanuit het westers anti-aging arsenaal.


WOOD LIJN

De producten van de Wood lijn zijn specifiek ontwikkeld voor pigmentgevoelige en verstoorde huidbeelden. De activerende ingrediënten gaan de geblokkeerde microcirculatie en het celmetabolisme herstellen en voelen warm aan bij het aanbrengen op de huid. De huid krijgt zijn helderheid en egaliteit terug, hyperpigmentatie en donkere spots worden aangepakt.


FIRE LIJN

De producten van de Fire lijn zijn specifiek ontwikkeld voor het tot rust brengen en verkoelen van een gevoelige en naar roodheid neigende huid. De koelende en bloed circulerende ingrediënten brengen de huid tot rust, verminderen erythema en bevorderen de microcirculatie. Zo kan de Fire lijn toegepast worden na blootstelling aan de zon en is ideaal om de menopausale of couperose gevoelige huid te verzachten en kalmeren.


EARTH LIJN

De producten van de Earth lijn zijn ontwikkeld voor de talgrijke, blinkende huid met verstopte poriën, comedonen en eventuele lokale onzuiverheden, al dan niet in combinatie met huidverslappingen. De sebum en vochtregulerende extracten in deze lijn worden gecombineerd met kruiden met een specifieke adstringerende werking om de elasticiteit van de huid te stimuleren.


METAL LIJN

De producten van de Earth lijn zijn ontwikkeld voor de talgrijke, blinkende huid met verstopte poriën, comedonen en eventuele lokale onzuiverheden, al dan niet in combinatie met huidverslappingen. De sebum en vochtregulerende extracten in deze lijn worden gecombineerd met kruiden met een specifieke adstringerende werking om de elasticiteit van de huid te stimuleren.

De producten van de Metal lijn vormen het intensief hydraterend en vochtregulerend gamma van Wumei.

Ontwikkeld voor de vochtarme, schilferige en zelfs uitgedroogde huid, met veralgemeende oppervlakkige rimpelvorming.

De ingrediënten van de Metal lijn zijn dan ook actieve plantaardige substanties die al eeuwen lang gebruikt worden in China, om de absorptie en binding van vocht in de huid te stimuleren en zo de vochtbalans helpen herstellen.

Behalve specifieke fytotherapeutische ingrediënten uit de Chinese farmacopee, is tevens hyaluronzuur toegevoegd.


Het prachtige resultaat van wu mei. Dankzij de guasha en cupping en producten van WU MEI  in slechts 1 behandeling. De klant ging zeer tevreden de deur uit.